Baget Tavuk

Resimli Yemek Tarifleri, Baget Tavuk Nasıl Yapılır, Pratik Baget Tavuk Tarifi, Ana Yemekler.

Resimli yemek tarifleri siteniz bugün Baget Tavuk tarifiyle karşısınızda. En usta yemek tariflerini sizlere açıklıyoruz.

Malzemeler :

Piliç baget 6 Adet

Çıtır pane 3 Paket

Yumurta 4 Adet

Taze fasulye 250 Gr

Taze soğan 4 Adet

Bezelye 1/2 Su Bardağı

Havuç 1 Adet

Fesleğenli & kekikli salata sosu 1 Paket

Su 3 Yemek Kaşığı

Komili sızma zeytinyağı 4 Yemek Kaşığı

Kızartmak İçin :

Komili Riviera zeytinyağı Az

YAPILIŞI:

1- Piliç bagetleri çırpılmış yumurtaya ve çıtır pane harcına bulayıp tabağa aldıktan sonra kızgın yağda kızartın.

2- Uzun şeritler halinde doğrayıp haşladığınız 250 gram taze fasulyeleri, önceden kıydığınız 4 adet taze soğanı, haşlanmış 1/2 su bardağı bezelyeyi, rendelediğiniz 1 adet havucu geniş bir kaseye koyup iki büyük kaşık yardımı ile karıştırın.

3- Küçük bir kaseye 1 paket fesleğenli & kekili salata sosunu , 4 yemek kaşığı Komili Sızma zeytinyağını ve 3 yemek kaşığı suyu koyup bir çatal yardımı ile çırpın.

4- Servis tabağına çıtır paneli piliç bagetleri çarpı işareti şeklinde koyup Komili Sızma zeytinyağlı- fesleğen soslu sebzeler, kıyılmış taze nane, taze dereotu ve limon dilimleri ile süsleyip servis edin.

Umarım tarifimizi beğenmişsinizdir. Lütfen yorum yazınız.

Bkz. baget tavuk nedir,baget tavuk sosu,baget tavuk yemeği,baget tavuk haşlama,baget tavuk yemek tarifleri

This entry was posted in Ana Yemekler and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Geri bildirim linki .

Yorumlarınızı Alalım

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *