Tavada Kadayıf

Kolay Yemek Tarifleri, Tavada Kadayıf Nasıl Yapılır, Kolay Tavada Kadayıf Tarifi, Kolay Yemekler.

Kolay yemek tarifleri siteniz bugün Tavada Kadayıf tarifiyle karşısınızda. En usta yemek tariflerini sizlere açıklıyoruz.

500 gram kadayıf

4 çorba kaşığı tereyağı

1 su bardağı Antep fıstığı

1 su bardağı şeker

1 su bardağı su

Öncelikle su ve şekerle şerbeti hazırlayın, soğutun. Kadayıfları elinizle ufalayın, erittiğiniz tereyağıyla iyice harmanlayın. Kadayıfın yarısını büyükçe bir tavanın dibine döşeyin, kıyılmış Antep fıstığını bolca serpin. Üzerini kalan kadayıfla kapatın, elinizle bastırarak yassıltın. Tavayı kısık ateşte kızartmaya başlayın. İki yüzünü de güzelce kızartın. Kadayıf sıcakken üzerine soğuk şerbeti gezdirip fıstıklarla süsleyin. Ilık olarak servis yapın.

Umarım tarifimizi beğenmişsinizdir. Lütfen yorum yazınız.

Bkz. tavada kadayıf böreği,kadayıf tatlısı,tavada kadayıf tatlısı,cevizli tel kadayıf tarifi,tavada

This entry was posted in Kolay Yemekler and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Geri bildirim linki .

Yorumlarınızı Alalım

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *